Η λατρεία για την φύση με οδήγησε στην αγάπη για την μελισσοκομία. Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν σε ηλικία μόλις 13 ετών μου έκαναν δώρο 2 κυψέλες, τις οποίες τοποθέτησα στον κήπο του σπιτιού μου. Περνούσα ατελείωτες ώρες διαβάζοντας και παρακολουθώντας σεμινάρια πάνω στη μελισσοκομία.
Το χόμπι αρκετών χρόνων άρχισε να με ενθουσιάζει και σκέφτηκα να το επεκτείνω σε επάγγελμα, εγκαθιστώντας κυψέλες στις ορεινές πλαγιές του Παναχαϊκού όρους. Αφοσιώθηκα με σεβασμό στη μέλισσα, το θαυματουργό έντομο που έχει τη δύναμη να διατηρήσει το οικοσύστημα του πλανήτη. Με αγάπη και σεβασμό απέναντι στη φύση αξιοποίησα την εμπειρία και τις γνώσεις μου για την παραγωγή υψηλής ποιότητας μελισσοκομικών προϊόντων αποκλειστικά από την ελληνική γη.
Το μέλι μας συλλέγεται από ελληνικές και μόνο περιοχές, με αυτοφυή βλάστηση και μακριά από συμβατικές καλλιέργειες. Εκεί οι μέλισσες συλλέγουν το νέκταρ χιλιάδων διαφορετικών ανθέων και μελιτωμάτων, χωρίς καμία επεξεργασία και χωρίς τη δική μας παρέμβαση, τηρώντας την οικολογική διαδικασία.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ, ΥΨΗΛΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑ είναι συνδεδεμένο με την ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε και τις ανεκτίμητες θρεπτικές και ευεργετικές ιδιότητές τους. Παράγουμε αρίστης ποιότητας προϊόντα, τα οποία ελέγχονται από διαπιστευμένα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας, με στόχο την αδιαμφισβήτητη ποιότητα τους. Φροντίζουμε πάντα να αξιοποιούμε νέες τεχνολογίες, εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.
Το ελληνικό μέλι είναι ξεχωριστό, λόγω της πλεονεκτικής θέσης του κλίματος αλλά της εξαιρετικής βιοποικιλότητας της χλωρίδας, που διαθέτει η ελληνική γη. Σμήνη από νωρίς την άνοιξη έως και το καλοκαίρι μεταφέρονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μακριά από συμβατικές καλλιέργειες, προκειμένου να συλλέξουν ποικίλα μελιτώματα και από διάφορα άνθη της κάθε περιοχής. Ελεύθερες οι μέλισσες χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση συνθέτουν διάφορες ποικιλίες μελιού με αμέτρητες θεραπευτικές ιδιότητες.
Το χειμώνα οι μέλισσες μεταφέρονται από τα βουνά σε περιοχές μακριά από το κρύο και ανέμους, διασφαλίζοντας τους μερικά από τα αποθέματα που έχουν συλλέξει τους καλοκαιρινούς μήνες και εφαρμόζοντας φυσικές οικολογικές μεθόδους. Στόχος είναι να ξεχειμωνιάσουν με γρήγορους ρυθμούς και να επανενταχθούν στην πρώτη ανθοφορία της άνοιξης, αυξάνοντας πάλι τους πληθυσμούς τους.
ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ “ΧΡΥΣΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑ” ΣΤΑ MEDITERRANEAN TASTE AWARD
2021 (04/06/2021) και 2022 (25/02/2022)
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΧΡΥΣΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ EΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ και ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.
To ελληνικό μέλι ΄΄ ΧΡΥΣΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑ – GOLD AMVROSIA΄΄ ανάμεσα στα καλύτερα της Μεσογείου με δύο βραβεία εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Ειδικότερα, το μέλι ελάτης απέσπασε GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ (Excellent Taste), ενώ το μέλι πεύκο ανθέων SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ (Excellent Taste και Excellent Taste Organic).
Το μέλι βελανιδιάς απέσπασε GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ (Excellent Taste), ενώ το μέλι κουμαριάς απέσπασε PLATINUM ΒΡΑΒΕΙΟ (Excellent Taste).
Η διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στο Λονδίνο και το Βερολίνο με το πρωτοποριακό μοντέλο αξιολόγησης Hybrid Assessment Model σε συνεργασία με τη διακεκριμένη μπριγάδα των Chefs’ Brigade Team και την κοινότητα του Slow Food. Μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν οι κορυφαίοι Chef Chris Taylor, Head Chef στο CH&CO and Head Chef στο Stuart Conibear(UK), Νικόλαο Φωτιάδη, Πρόεδρος του Chefs Brigade, Marco Sanna, Head Chef στο Margot Restaurant Covent Garden και Mark Reynolds, Executive Head Chef Tottenham Hotspur στο Levy Restaurants.
Η βράβευση αυτή μας έκανε περήφανους, καθώς δικαίωσε την συνεχή προσπάθειά μας πιστοποιώντας την ποιότητα του γνήσιου Ελληνικού μελιού μας. Παράλληλα, τόνωσε το αίσθημα της ευθύνης μας απέναντί σας, ώστε να συνεχίσουμε να παράγουμε και να σας προσφέρουμε μέλι αρίστης ποιότητας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ.
Αργυρό Βραβείο Γεύσης για το προϊόν Gold Amvrosia / Χρυσή Αμβροσία.
Το μέλι Θυμάρι – Θρούμπι Κεφαλληνίας απέσπασε ασημένιο βραβείο γεύσης στο 14ο φεστιβάλ Ελληνικού μελιού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Όνομα cookie | Ενεργός |
---|---|
eu_cookies_bar | |
eu_cookies_bar_block |